, ,

2 + 2 persoons Glampinghut

174.40

2 + 2 persoons Glampinghut Nederland Overijssel Nieuw Heeten €174.40

Artikelnummer: glampings-15080 Categorieën: , ,

Deze Glampinghutten zijn gelegen in ons Glampinghotel! Uniek in Nederland. Een soort hotel, maar dan met glampinghutten ipv hotelkamers, overdekte chillzone met picknickbanken en vuurplaats op het terrein en hangmatten voor de ontspanning. Echt genieten dus! De glampinghutten zijn klein maar fijn! Zij hebben ruimte voor 2 comfortabele bedden, nachtkastje, een koelkastje, twee stoeltjes en de hut is gezellig verlicht. Bij aankomst zullen de bedden al opgemaakt zijn. Met een overnachting in deze hutten ga je echt even back to basic. Er is geen servies of kachel aanwezig.

Wanneer je 2 + 2 glampinghutten reserveert, heb je twee hutten naast elkaar en kun je dus prima met 4 personen een paar nachtjes weg. Alsof je twee hotelkamers gereserveerd hebt, maar dan met een Glampingtintje. Aan de voorkant van de hut zit een vlonder waar je heerlijk de dag kunt beginnen. Het sanitairgebouw vind je op 140 meter lopen vanaf de hut.

Reserveer twee glampinghutten bij elkaar! Met zijn vieren op pad, maar toch voor elk koppel wat meer privacy. Op zoek naar een fijne hut om in te verblijven voor een paar nachten? De tenten zijn gelegen op een apart kampeerveld waar alleen deze tenten op staan: het Glampinghotel! Centraal gelegen, vlakbij het sanitairgebouw en midden in de natuur van de Sallandse Heuvelrug. Dus ruimte genoeg om de natuur in te duiken, al lopend of fietsend.

Afmeting hut: 4×2,5m

Sterren: 4
Land: Nederland
Regio: Overijssel
Stad: Nieuw Heeten
Soort Accomodatie: HOT
Vervoer: ev
Vertrek vanuit: NL

BOEKEN!

Glampings.com is een onderdeel van Online Travel Concepts
Het Glampings platform is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen, met meer dan 500 unieke locaties in Europa.
Op dit moment biedt Glampings.com 30 verschillende accommodaties aan van 11 aanbieders in Nederland.

Land

Regio

Stad

Sterren

Personen