, ,

Duunroos

357.60

Duunroos Nederland Zuid-Holland Ouddorp €357.60

Artikelnummer: glampings-17337 Categorieën: , ,

De nieuwe accommodaties op Vakantiepark De Klepperstee springen direct in het oog door het unieke ontwerp. Het gebruik van bijzondere en duurzame materialen geven deze zogenoemde cabins een eigen sfeer. Deze ruime en stijlvolle cabin is bedacht en gebouwd in Ouddorp.

Het natuurlijke karakter wordt extra versterkt door het gebruik van veel hout. De Duunroos is voor 6 personen. Er zijn twee aparte slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. In de ruime woonkamer staat een slaapbank. De vakantiewoning heeft een douche/wastafel en een apart toilet. De keuken van de Duunroos heeft een keramische kookplaat, koelkast met vriesvak en een afwasmachine. Door de twee terrassen kun je kiezen tussen zon en schaduw.

Met een verblijf in één van de vakantiehuisjes op Klepperstee kies je bewust voor een tinyhouse-beleving: méér genieten van minder. 

Sterren: 4
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Stad: Ouddorp
Soort Accomodatie: BNG
Vervoer: ev
Vertrek vanuit: NL

BOEKEN!

Glampings.com is een onderdeel van Online Travel Concepts
Het Glampings platform is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen, met meer dan 500 unieke locaties in Europa.
Op dit moment biedt Glampings.com 30 verschillende accommodaties aan van 11 aanbieders in Nederland.

Land

Regio

Stad

Sterren

Personen