, ,

Vakantiepark Klein Vaarwater | Villatent Ranger | 6 pers.

335.48

Vakantiepark Klein Vaarwater | Villatent Ranger | 6 pers. Nederland Friesland Buren €335.48

Artikelnummer: glampings-21900 Categorieën: , ,

Villatenten op Vakantiepark Klein Vaarwater

Op Vakantiepark Klein Vaarwater staan onze Villatent Ranger safaritenten, volledig ingericht voor maximaal zes personen. Het unieke design van deze tent zorgt voor een verrassend ruimtelijk effect en open uitstraling. De brede woonkamer met grote ramen en het ruime terras over de gehele breedte van de tent zorgen ervoor dat het hele gezin heerlijk kan genieten van het buitenleven.

De Villatent Ranger is één van onze meest luxe safaritenten en beschikt over onder andere een airco, verwarming en compleet uitgeruste keuken met een kookplaat en vaatwasser. In de binnenruimte vind je een ruime eettafel met comfortabele stoelen; ideaal in het voor- en naseizoen om gezellig samen te tafelen.

De Villatent Ranger telt twee slaapkamers; een met een tweepersoonsbed en een met twee stapelbedden. Het unieke aan deze safaritent is toch wel de ‘bovenverdieping’ (ofwel de vide). Deze is vanaf het terras per trap te bereiken. Hier vind je een kleine tent waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het speelse hangnet boven het terras zorgt voor bijzondere kampeerervaring; het geeft de kinderen het gevoel alsof ze in een boomhut spelen.

Kortom; de Villatent Ranger is een luxe en compleet ingerichte safaritent waarin je heerlijk kunt glampen vanaf de lente tot en met het najaar.

Op Vakantiepark Klein Vaarwater staan ook de Villatent Cottage safaritenten en de Villatent Nomad safaritenten. 

Let op: honden zijn op het Villatent veldje niet toegestaan. 

Lees meer over Vakantiepark Klein Vaarwater

Sterren: 4
Land: Nederland
Regio: Friesland
Stad: Buren
Soort Accomodatie: CAM
Vervoer: ev
Vertrek vanuit: NL

BOEKEN!

Glampings.com is een onderdeel van Online Travel Concepts
Het Glampings platform is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen, met meer dan 500 unieke locaties in Europa.
Op dit moment biedt Glampings.com 30 verschillende accommodaties aan van 11 aanbieders in Nederland.

Land

Regio

Stad

Sterren

Personen