, ,

Wikkel C5

318.00

Wikkel C5 Nederland Zuid-Holland Ouddorp €318.00

Artikelnummer: glampings-17333 Categorieën: , ,

Overnachten in een cabin van gerecycled karton: dat is pas een bijzondere ervaring. Het Wikkelhouse is geschikt voor vier personen. Vanuit deze cabin heb je mooi uitzicht over de speeltuinen en de natuurlijke zwemvijver. Kies je voor Wikkelhouse, kies je bewust voor méér genieten van minder. Aan de voorzijde is het gezellige woongedeelte met compacte keuken met koelkast/vriesvak en keramische kookplaat. Aan de achterzijde is het slaapgedeelte met een tweepersoonsbed. Het middengedeelte van dit bijzondere vakantiehuisje bestaat uit de badkamer met toilet/douche en een aparte slaapkamer met uitklapbaar stapelbed. Deze cabin heeft aan voor- en achterzijde een verhoogd vlonderterras en een voortuin met picknicktafel.

Wikkelhouse
 
De samenwerking tussen Wikkelhouse en Klepperstee is – net als hun kleine huisjes – een duurzame relatie. Wij houden van de filosofie en daadkracht bij Wikkelhouse: prima passend bij onze duurzame ambities. 

Sterren: 4
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Stad: Ouddorp
Soort Accomodatie: BNG
Vervoer: ev
Vertrek vanuit: NL

BOEKEN!

Glampings.com is een onderdeel van Online Travel Concepts
Het Glampings platform is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen, met meer dan 500 unieke locaties in Europa.
Op dit moment biedt Glampings.com 30 verschillende accommodaties aan van 11 aanbieders in Nederland.

Land

Regio

Stad

Sterren

Personen