, ,

Ark Shelter

381.60

Ark Shelter Nederland Zuid-Holland Ouddorp €381.60

Artikelnummer: glampings-17343 Categorieën: , ,

Een sfeervolle vakantiewoning voor zes personen. De accommodatie staat dichtbij alle voorzieningen op het park, met de zwemvijver en speeltuinen voor de deur.

De woning biedt een bijzondere binnen-buitenbeleving door de grote raampartijen. De woonkamer met comfortabele bank en stoelen en unieke lounge(speel)hoek geven deze woning extra ruimte. De vakantiewoning beschikt over twee aparte slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De 5e en 6e slaapplek kunnen worden gecreëerd via de (slaap)banken in de loungehoek.

De keuken is – naast een gezellige eethoek – volledig uitgerust met  een afwasmachine, keramische kookplaat, een combi-oven en een koelkast met vriesvak. De vakantiewoning beschikt verder over een mooie doucheruimte (met regendouche) en een apart toilet. Met de koel/verwarminstallatie in de woonkamer én beide slaapkamers, het laminaat op de vloer biedt deze vakantiewoning nog nét even meer luxe dan onze andere accommodaties op het park.     

Sterren: 4
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Stad: Ouddorp
Soort Accomodatie: BNG
Vervoer: ev
Vertrek vanuit: NL

BOEKEN!

Glampings.com is een onderdeel van Online Travel Concepts
Het Glampings platform is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen, met meer dan 500 unieke locaties in Europa.
Op dit moment biedt Glampings.com 30 verschillende accommodaties aan van 11 aanbieders in Nederland.

Land

Regio

Stad

Sterren

Personen