, ,

Groepsaccommodatie (6x luxe glampingtent) I 28 personen

1,098.40

Groepsaccommodatie (6x luxe glampingtent) I 28 personen Nederland Overijssel Zuna €1098.40

Artikelnummer: glampings-21560 Categorieën: , ,

Ben je op zoek naar een unieke accommodatie voor een groot gezelschap, waarbij iedereen lekker zijn eigen plekje heeft maar je elkaar op de grote buitenruimte wel op kan zoeken? Dan is deze groepsaccommodatie wat voor jou! De meeste van deze glampingtenten staan op een weids plekje aan de Regge en staan op de pop-up glamping, waar jullie fijn samen kunnen komen. Het kan zijn dat vanwege de beschikbaarheid een aantal groepen ook iets verderop slapen, aan het begin van ons park. Ook daar is een gezellig sfeertje. De zes tenten zijn knus ingericht en alledrie voorzien van een eigen badkamer, woonkamer, keuken en slaapruimte.

Kom je met de familie? Dan zijn deze glampingtenten het perfecte onderkomen! Er zijn stapelbedden aanwezig voor de kids, er zijn comfortabele tweepersoonsbedden voor volwassenen en er is veel ruimte om lekker buiten te spelen en plezier te maken! Ook liggen de speeltuinen, het zwembad en het restaurant op een steenworp afstand.

Zijn jullie een vriendengroep? Laat de vakantie in festivalsferen maar beginnen! Je hebt allemaal een eigen plek, in een feestelijke glampingtent. Geniet van een drankje op de aangrenzende pop-up glamping en steek de BBQ samen aan voor een echte Slow Living ervaring! Let wel op, we zijn een familiepark en daarom zijn we niet geschikt voor feestjes met muziek en veel alcohol. Maar wel voor de familiefeestjes die weten hoe het is om met kids om te gaan!

De huisjes welke samen deze groepsaccommodatie vormen, zijn onze twee Riverdomes, twee Panorama Lodges en twee Safaritenten met privé sanitair.

Sterren: 5
Land: Nederland
Regio: Overijssel
Stad: Zuna
Soort Accomodatie: ACC
Vervoer: ev
Vertrek vanuit: NL

BOEKEN!

Glampings.com is een onderdeel van Online Travel Concepts
Het Glampings platform is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen, met meer dan 500 unieke locaties in Europa.
Op dit moment biedt Glampings.com 30 verschillende accommodaties aan van 11 aanbieders in Nederland.

Land

Regio

Stad

Sterren

Personen