, ,

’t Kroaje C7

351.00

’t Kroaje C7 Nederland Zuid-Holland Ouddorp €351.00

Artikelnummer: glampings-17335 Categorieën: , ,

De grote schuifpui van ’t Kroaje geeft een heerlijk gevoel van ruimte. Binnen voelt als buiten en andersom. De keuken is uitgerust met een kookplaat, een koelkast, een vaatwasser en een combimagnetron. De badkamer is ruim van opzet; met douche, toilet en wastafel. Er zijn twee aparte slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. In de woonkamer bereik je via een trap een open slaapvide, geschikt voor (oudere) kinderen. Om het vakantiehuis is veel ruimte en de parkfaciliteiten, zoals speeltuinen en zwemvijver, liggen voor de deur. Met een verblijf in één van de vakantiehuisjes op Klepperstee kies je bewust voor een tinyhouse-beleving: méér genieten van minder.

Boogert
Bouwen zit in het bloed van dit Zeeuwse bouwbedrijf uit Oosterland. Al vier generaties lang realiseren ze allerlei projecten. De bedrijf leverde in 2019 met ’t Kroaje de eerste, nieuwe generatie aan accommodaties op Klepperstee. 

Sterren: 4
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Stad: Ouddorp
Soort Accomodatie: BNG
Vervoer: ev
Vertrek vanuit: NL

BOEKEN!

Glampings.com is een onderdeel van Online Travel Concepts
Het Glampings platform is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen, met meer dan 500 unieke locaties in Europa.
Op dit moment biedt Glampings.com 30 verschillende accommodaties aan van 11 aanbieders in Nederland.

Land

Regio

Stad

Sterren

Personen