, ,

Vakantiepark Ackersate | Villatent Nomad | 6 pers.

315.12

Vakantiepark Ackersate | Villatent Nomad | 6 pers. Nederland Gelderland Voorthuizen €315.12

Artikelnummer: glampings-21637 Categorieën: , ,

Villatenten op Vakantiepark Ackersate

Op Vakantiepark Ackersate staan onze Villatent Nomad tenten. Deze zijn van alle gemakken voorzien. In de tent vind je een volledige badkamer met een douche, toilet en wastafel. Deze robuuste safaritent heeft een oersterk houten frame en is ingericht voor maximaal zes personen. De tent is volledig ingericht met tafels, stoelen, een complete keuken en comfortabele bedden. Met 35 m² binnenruimte, het hoge dak en het heerlijke terras voelt de tent heel ruimtelijk aan.

In deze tent vind je twee fijne slaapkamers, die gescheiden zijn door een steigerhouten wand. In een van de slaapkamers staat een groot tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staan twee steigerhouten stapelbedden. De bedden zijn allemaal twee meter lang en daardoor geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. In beide slaapkamers staat een kledingkast, waar je je kleding kunt opbergen.

Op Vakantiepark Ackersate staan ook de Villatent Cottage safaritenten.

Lees meer over Vakantiepark Ackersate 

Sterren: 5
Land: Nederland
Regio: Gelderland
Stad: Voorthuizen
Soort Accomodatie: CAM
Vervoer: ev
Vertrek vanuit: NL

BOEKEN!

Glampings.com is een onderdeel van Online Travel Concepts
Het Glampings platform is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen, met meer dan 500 unieke locaties in Europa.
Op dit moment biedt Glampings.com 30 verschillende accommodaties aan van 11 aanbieders in Nederland.

Land

Regio

Stad

Sterren

Personen