, ,

Vakantiepark Sallandshoeve | Villatent Nomad | 6 pers.

278.80

Vakantiepark Sallandshoeve | Villatent Nomad | 6 pers. Nederland Overijssel Nieuw Heeten €278.80

Artikelnummer: glampings-13099 Categorieën: , ,

Villatenten op vakantiepark Sallandshoeve


Op vakantiepark Sallandshoeve staan onze Villatent Nomad safaritenten, volledig ingericht voor maximaal zes personen. Let op: Deze tenten wijken enigszins af van onze standaard ‘Villatent Nomad tenten’. De door steigerhouten wanden afgesloten slaapkamers hebben hierdoor meer privacy. Dit maakt de safaritenten op Vakantiepark de Sallandshoeve nóg luxer dan je van Villatent gewend bent.

De Villatent Nomad telt twee slaapkamers: een met een groot tweepersoonsbed en een met twee steigerhouten stapelbedden. De bedden zijn allemaal twee meter lang en daardoor geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. In beide slaapkamers staat een kledingkast, waar je je kleding kunt opbergen.

In deze Villatent van 45 m² vind je een volledige badkamer met douche, toilet en wastafel. Een hoog dak en heerlijk terras laten je optimaal genieten van het buitenleven.

De tenten staan gezellig in een (autovrij) straatje, zie plattegrond. Dit kampeerstraatje is gelegen aan de speelvijver, de klimpiramide en in het midden van de camping. Daarnaast hebben al onze Villatenten vrij uitzicht. De parkeergelegenheid bevindt zich op korte loopafstand van de Villatenten.

Op Vakantiepark Sallandshoeve staan tevens de Villatent Ranger safaritenten en de Villatent Cottage safaritenten.
 
Lees meer over Vakantiepark Sallandshoeve

Sterren: 4
Land: Nederland
Regio: Overijssel
Stad: Nieuw Heeten
Soort Accomodatie: CAM
Vervoer: ev
Vertrek vanuit: NL

BOEKEN!

Glampings.com is een onderdeel van Online Travel Concepts
Het Glampings platform is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen, met meer dan 500 unieke locaties in Europa.
Op dit moment biedt Glampings.com 30 verschillende accommodaties aan van 11 aanbieders in Nederland.

Land

Regio

Stad

Sterren

Personen