, ,

Waterlodge | 4 Pers.

434.00

Waterlodge | 4 Pers. Nederland Flevoland Zeewolde €434.00

Artikelnummer: glampings-21721 Categorieën: , ,

De Waterlodge voor 4 personen is een heerlijke bestemming waar het elke dag vakantie is. Zowel binnen als buiten. Deze schitterende woning is, de naam zegt het al, direct gelegen aan een fraaie waterpartij. En helemaal in harmonie met de omgeving. Door de extra slaapkamer is er plek voor het hele gezin!

De opzet van dit heerlijke huis is bijzonder ruim. Met een grote living, een grote slaapkamer, een slaapkamer met stapelbed, een badkamer en een apart toilet. De woonkamer, met een luxe open keuken die vanzelfsprekend van alle gemakken is voorzien, heeft aan de waterzijde grote ramen. Deze zorgen niet alleen voor veel lichtinval, maar verbinden ook binnen met de buitenwereld.

Vanaf het terras is er een trapje naar een in het water gelegen vlonder. Ideaal voor de afvaart van een kano of supboard. Maar ook een eigen steiger waar je lekker kunt lezen of borrelen. Al dan niet met de voetjes in het water. Wie doet je wat. Met de razendsnelle glasvezel verbinding, werk je super snel. De (elektrische) fietsen stal je gemakkelijk in de speciale fietsenrekken met laadmogelijkheid.

Sterren: 5
Land: Nederland
Regio: Flevoland
Stad: Zeewolde
Soort Accomodatie: BNG
Vervoer: ev
Vertrek vanuit: NL

BOEKEN!

Glampings.com is een onderdeel van Online Travel Concepts
Het Glampings platform is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen, met meer dan 500 unieke locaties in Europa.
Op dit moment biedt Glampings.com 30 verschillende accommodaties aan van 11 aanbieders in Nederland.

Land

Regio

Stad

Sterren

Personen